Dialogen

Interreligieuze dialoog

Interreligieuze dialoog

Als we niet oppassen wordt de dialoog een gespreksstijl die alleen bekend wordt bij de theoretisch opgeleide laag van de samenleving. Terwijl 60 % van de samenleving praktisch opgeleid is. Hoe organiseren we een dialoog zodanig dat deze diapraktisch wordt? Wij willen beginnen met religie als relevant thema. Heb jij ideeën of ervaring met een goede doedialoog?  Laat het ons weten! 

Mail ons!
Planmen Way of Work 320x320.png

Planningsdialoog - 29 mei 2019

Meer informatie volgt binnenkort.

AS6_9002-565.jpeg

Natuurdialoog - 21 juni 2019

Innerlijke dialoog in het nu, waarin de natuurlijke staat van zijn zichtbaar wordt door de natuurlijke ruimte. Door in beweging te zijn, zodat wat er in jou leeft de ruimte krijgt. Je zienswijze verandert en je doet nieuwe inzichten op, doordat de boog niet meer strak gespannen staat. Cortisol uit de veelal overbelaste bijnieren kan afvloeien en de natuur laadt je weer op.

Meld je aan
Rens van Loon.jpg

Dialoog aan de bron - 12 november 2019

Zo langzamerhand is de algemene behoefte aan dialoog veranderd in een noodzaak. In onderwijs- en leiderschapsprogramma’s gaat vooral aandacht naar discussie, overtuigen en debat. Logisch is om aan deze bronnen te beginnen. Daarom hebben we Rens van Loon als hoogleraar Dialogic Leadership, uitgenodigd zijn inzichten met ons te delen.

Lees verder
Sluiten