Dialogen

Interreligieuze dialoog

Interreligieuze dialoog

Als we niet oppassen wordt de dialoog een gespreksstijl die alleen bekend wordt bij de theoretisch opgeleide laag van de samenleving. Terwijl 60 % van de samenleving praktisch opgeleid is. Hoe organiseren we een dialoog zodanig dat deze diapraktisch wordt? Wij willen beginnen met religie als relevant thema. Heb jij ideeën of ervaring met een goede doedialoog?  Laat het ons weten! 

Mail ons!
Rens van Loon.jpg

Dialoog als bron voor beter samenwerken

Zo langzamerhand is de algemene behoefte aan dialoog veranderd in een noodzaak. In onderwijs- en leiderschapsprogramma’s gaat vooral aandacht naar discussie, overtuigen en debat. Daarom gaan we 12 november in dialoog met hoogleraar Rens van Loon over Dialogisch Leiderschap. Doe mee!

Lees verder
Planmen Way of Work 320x320.png

Planningsdialoog - 29 november 2019

Meer informatie volgt binnenkort.

Terugblik naar eerdere dialogen

Lees en bekijk hoe het is geweest.

Huijer-Marli-c-Mohammad-Abdulazez-Azouz-1-e1523466783192-915x518.jpg

Dialoog in het publieke domein - 22 mei 2019

Is een dialoog mogelijk wanneer meningen stevig verschillen? En waar let je op wanneer je lokaal de dialoog inzet? Dialoogplein Nederland nodigt je van harte uit voor deze inspirerende dialoog met inzichten van Marli Huijer en Frank Speel.

Lees verder
Danielle Haenen 260x260.jpg

Opening Dialoogplein Nederland - 5 nov 2019

De opening van Dialoogplein Nederland was een succes! Met bijna 70 deelnemers een hoge opkomst, prachtige locatie en inspirerende sprekers als Danielle Haenen (SER), Michel Rog (CDA) en Erno Eskens (ISVW). Bekijk het filmpje voor een goede impressie van de middag!

Ga naar film
Sluiten