Dialoog in het publieke domein

Bekijk het inspirerende verhaal van Marli Huijer tijdens de 'Dialoog in het publieke domein' op 22 mei 2019. Klik op de foto

Hoe de middag er uitzag kan je hieronder lezen in het programma. Bekijk hier een beeldimpressie!

           

------------------------------------------------------------------

Is een dialoog mogelijk wanneer meningen stevig verschillen? Op 22 mei is dit één van de vragen aan Marli Huijer, Hoogleraar Publieksfilosofie aan de Erasmus en voorheen Filosoof des Vaderlands. Waar let je op wanneer je lokaal de dialoog inzet? vragen we Frank Speel, programmamanager Lokale Democratie VNG.

Lokale democratie, participatie, de omgevingswet, etc. vragen als vanzelfsprekend om meer dialoog tussen overheden, ondernemers en burgers. Maar meningen verschillen soms stevig en daarbij zijn we gewend aan debat, discussie en overtuigen. Marli en Frank delen hun inzichten en geven handvatten om toch de dialoog met je omgeving aan te gaan. 

Dialoogplein Nederland nodigt jou als bestuurder, ondernemer, raadslid, burger, ambtenaar, ... uit om ook jouw ervaring aan één van de dialoogtafels te delen. Is het een onderwerp voor je afdeling of groep? Schrijf je dan in voor een teamtafel. Wij zorgen dat er een ervaren dialoogbegeleider bij aanschuift.  

Programma 22 mei 2019

Sluiten