top of page
Logo Dialoogplein Veenendaal  blauw_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-10-12 at 13_edited.jpg

Het eerste lokale dialoogplein

In samenwerking met Dialoogplein Nederland opende de Veense Jongerenraad op 16 oktober 2019 Dialoogplein Veenendaal. Daarmee is DownTown Veenendaal het eerste lokale pop-up dialoogplein van Nederland. En dat gebeurde met een goed gesprek over het Gilbertjaar. Centraal stond de vraag: Willen we een vervolg geven aan activiteiten die in het Gilbertjaar zijn opgestart in Veenendaal en zoja, hoe?

Veense Jongerenraad

De Veense Jongerenraad bestaat uit een groep gemotiveerde jongeren van 15 tot 23 jaar die zich inzetten voor de jongeren van Veenendaal.

 

"Wij zijn een officieel adviesorgaan van de gemeente. Zo geven wij de Veenendaalse jongeren een stem. We hebben het Dialoogplein concept in Veenendaal geadopteerd en willen het gebruiken als input voor onze adviezen aan de Gemeenteraad."

logo veense jongerenraad.jpg

DownTown Veenendaal

In DownTown Veenendaal brengt Ferry Gerritsen mensen met allerlei verschillende achtergronden bij elkaar. Toen de Jongerenraad hem vroeg of ze het Dialoogplein in Down Town mochten huisvesten, was hij meteen enthousiast.
 

“Dit past perfect in het DownTown plaatje. Want wij willen midden in het centrum van Veenendaal een plek bieden waar mensen samen optrekken om vanuit ontmoeting te bouwen aan een nog mooier Veenendaal.”

WhatsApp Image 2021-10-12 at 14.17_edited.jpg

Nieuws uit Veenendaal

Eerste lokale dialoogplein

Eerste lokale dialoogplein

Dialoog Duurzaam Veenendaal

Dialoog Duurzaam Veenendaal

Eerste dialoog een succes!

Eerste dialoog een succes!

Diploma dialoogbegeleider

Diploma dialoogbegeleider

bottom of page