top of page
shutterstock_1070167673.jpg
Dialoogplein Nederland (1)_edited.jpg

Al in gebruik en tegelijk nog volop in ontwikkeling...

Het Wijks Dialoogplein staat nog in de kinderschoenen. Er worden al dialogen gevoerd en een aantal organisaties weet ons ook te vinden, maar we werken nog aan meer bekendheid bij bewoners, ondernemers en verenigingen. Ook hebben we nog geen tijd genomen om online goed zichtbaar te zijn. Daarom beginnen we eenvoudig met deze pagina op Dialoogplein Nederland wat momenteel nog prima voldoet. En wellicht volgt er in de toekomst een eigen website. Voor nu houden we ons liever bezig met het vergroten van begrip, verbinding en synergie in Wijk!

Binnenkort!

Dialogen in Wijk

Boeiende dialoog

Boeiende dialoog

Op woensdag 6 september 2023 werden er aan twee tafels dialogen gevoerd over het thema ‘De gemeentelijke crisis in Wijk bij Duurstede’. Lees meer over deze geslaagde avond.

Revius in dialoog

Revius in dialoog

“Toekomstbestendig onderwijs op het Revius, hoe ziet dat eruit?” Dat is het thema van de dialoog waarop tien HAVO 4 leerlingen hun opleiding tot junior dialoogbegeleider afronden. En iedereen is welkom om aan deze dialoog deel te nemen! Klik om verder te lezen >>

Langs de Wal dialoog

Langs de Wal dialoog

Samen ontdekken hoe betrokkenen kijken naar wonen op en nabij de oude blekerij. Hoe is dat als bewoner? Waar loop je tegenaan en wat is juist fijn? En hoe is het voor de andere betrokkenen? Wat zijn ieders zorgen en wensen?

De Graanschuurdialogen

De Graanschuurdialogen

Dialoogsessies waar bewoners de ruimte kregen om eventuele zorgen te delen met de gemeente of de medewerkers van De Woonpas en vragen te stellen over de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling

bottom of page