MAATWERK & TRAININGEN

Personeel vergadering

Open leerruimte

Veel van wat we doen is maatwerk en incompany trainingen. Daarnaast hebben we ook open trainingen en workshops in ons aanbod (deze vind je onderaan de pagina). In beide situaties spreken we liever van een open leerruimte. Want niets is zo persoonlijk als het aanleren van dialoogvaardigheden. 

Behoefte aan maatwerk? Bel of mail ons gerust om samen eens te kijken naar de wensen en mogelijkheden. 

Dialoogadvies en/of -begeleiding

Ben je van plan een dialoog te organiseren, maar weet je niet goed waar je op moet letten of waar te beginnen? Of zit je al in een situatie, waar de emoties hoog zijn opgelopen en komen jullie er zelf niet uit? Dan kijken we graag  even met je mee en zullen een radicaal eerlijk advies geven over de mogelijkheden en eventuele belemmeringen.

 

Of heb je behoefte aan een dialoogbegeleider die niet betrokken is bij het onderwerp? Dan is een externe begeleider handig. Ook kunnen we een interne opleiding verzorgen, zodat er altijd een professionele dialoogbegeleider in huis is.

Projectbegeleiding

Samen dialogisch en resultaatgericht werken aan een nieuw of bestaand project, zorgt voor verbinding, focus, betrokkenheid en synergie. Lijkt je dat wat? Niet meer alleen de kar trekken of nadenken over hoe anderen zover te krijgen. Maar echt samen aan de slag en aansluiten bij wat er leeft in het team, het samenwerkingsverband of de organisatie.


Wij helpen jou en je team graag een project dialogisch te begeleiden. Zo maakt het team gelijk de dialogische beginselen eigen en kunnen jullie samen bij een volgend project of thema zelf aan de slag. 

Open aanbod

Dialogisch functioneren

Train je vermogen om de dialoog in je dagelijkse functioneren in de praktijk te brengen. En ontdekt dat effectief luisteren naar de ander begint met luisteren naar jezelf.

Integraal dialogisch begeleiden

Ontdek hoe je projecten, trajecten en processen dialogisch kunt inrichten en vormgeven en ervaar het effect daarvan.

Wonen-2-op-stap-liggend-e1377505201201-940x475_edited.jpg

 

 

.

Deep Democracy introductie

In gesprekken en vergaderingen maakt het toepassen van deze methode je bewust van de oordeelsvormings-processen die zich in jezelf en bij anderen afspelen. 

STAP-dialoog begeleiden

Je team begeleiden met de STAP-dialoog helpt jullie om samen projecten of ideeën uit te werken. De structuur in combinatie met de dialoog zorgt ervoor dat iedereen echt betrokken raakt en dat er synergie ontstaat.

Keuzestress?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Graag denken we met je mee welke dialoogvorm en training passend is bij jouw situatie en wat je uiteindelijk wilt bereiken.

Ubuntu gesprek

Bij een rondetafelgesprek neem je de vraag van de aanvrager onder de loep, waarna er samen in dialoog een reflectie op plaatsvindt.

IMG_7275_edit (2)_edited.jpg

.

.

Interne dialoogpleinen

Voor het systematisch ontwikkelen en onderhouden van een dialogische bedrijfscultuur. Leer er hier meer over en ervaar of zo'n plein bij jullie past door gebruik te maken van het proefaanbod.

Waarderende dialoog begeleider

Leer dialogen begeleiden met de waarderende dialoog methode