top of page

MAATWERK & TRAININGEN

Personeel vergadering

Open leerruimte

Veel van wat we doen is maatwerk, zoals dialoogadvies, dialoogbegeleiding en incompany trainingen. Daarnaast hebben we ook open trainingen en workshops in ons aanbod (deze vind je onderaan de pagina). In beide situaties spreken we liever van een open leerruimte. Want niets is zo persoonlijk als het aanleren van dialoogvaardigheden. 

Behoefte aan maatwerk? Bel of mail ons gerust om samen eens te kijken naar de wensen en mogelijkheden. 

Dialoogadvies en/of -begeleiding

Ben je van plan een dialoog te organiseren, maar weet je niet goed waar je op moet letten of waar te beginnen? Of zit je in een situatie, waar de emoties hoog zijn opgelopen en komen jullie er zelf niet uit?
Dan kijken we graag  even met je mee en zullen een radicaal eerlijk advies geven over de mogelijkheden en eve
ntuele belemmeringen.

 

Of heb je behoefte aan een dialoogbegeleider die niet betrokken is bij het onderwerp? Dan is een externe begeleider handig. Ook kunnen we een interne opleiding verzorgen, zodat er altijd een professionele dialoogbegeleider in huis is.

Projectbegeleiding

Dialogisch en resultaatgericht werken aan een nieuw of bestaand project, zorgt voor verbinding, focus, betrokkenheid en synergie. Lijkt je dat wat? Niet meer alleen de kar trekken of nadenken over hoe anderen zover te krijgen. Maar echt samen aan de slag en aansluiten bij wat er leeft in het team, het samenwerkingsverband of de organisatie.


Wij helpen jou en je team graag een project dialogisch te begeleiden. Zo maakt het team gelijk de dialogische beginselen eigen en kunnen jullie samen bij een volgend project of thema zelf aan de slag. 

Aanbod

.

Oriëntatie dialoog

Maak kennis met de resultaatgerichte dialoog en krijg inzicht in wat passend is in jouw situatie. Incompany en open inschrijving mogelijk. Duur 2,5 uur.

Interne dialoogpleinen

Voor het systematisch ontwikkelen en onderhouden van een dialogische bedrijfscultuur. Leer er hier meer over en ervaar of zo'n plein bij jullie past door gebruik te maken van het proefaanbod.

Ubuntu gesprek

Bij een rondetafelgesprek neem je de vraag van de aanvrager onder de loep, waarna er samen in dialoog een reflectie op plaatsvindt.

IMG_7275_edit (2)_edited.jpg

.

Dialogisch functioneren

Train je vermogen om de dialoog in je dagelijkse functioneren in de praktijk te brengen. En ontdekt dat effectief luisteren naar de ander begint met luisteren naar jezelf.

Keuzestress?

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Graag denken we met je mee welke dialoogbegeleiding of training passend is bij jouw situatie. Bel ons of meld je aan voor een online introductie (elke 2e woensdag van de maand) waar we al je vragen beantwoorden en meedenken.

Dialoogbegeleiding of advies

Wil je een dialoog organiseren en zoek je professionele begeleiders? Of heb je advies nodig bij een project? Bel ons gerust of laat je nummer even achter.

Waarderende dialoog begeleider

Leer dialogen begeleiden met de waarderende dialoog methode

STAP-dialoog begeleiden

Je team begeleiden met de STAP-dialoog helpt jullie om samen projecten of ideeën uit te werken. De structuur in combinatie met de dialoog zorgt ervoor dat iedereen echt betrokken raakt en dat er synergie ontstaat.

Integraal dialogisch begeleiden

Ontdek hoe je projecten, trajecten en processen van begin tot eind dialogisch kunt inrichten en vormgeven aan de hand van een eigen actueel thema en voorkom de reparatie dialoog achteraf. 

Wonen-2-op-stap-liggend-e1377505201201-940x475_edited.jpg

 

 

.

Deep Democracy introductie

In gesprekken en vergaderingen maakt het toepassen van deze methode je bewust van de oordeelsvormings-processen die zich in jezelf en bij anderen afspelen. 

bottom of page