top of page

INTRO DEEP DEMOCRACY

Pinguins_edited.jpg

Deep Democracy

Een methodiek waarbij je actief op zoek gaat naar ‘het andere geluid’. Deep Democracy poetst en poldert geen verschillen weg, maar zoekt ze juist om te voorkomen dat stemmen verloren gaan of dat weerstand tegen besluiten overgaat in sabotagegedrag zoals roddel, cynisme en afhaken.

Krachtige besluiten ontstaan door gebruik te maken van de hele diversiteit aan overtuigingen, opvattingen en emoties. Conflicten zijn daarbij essentieel. Liever knallen dan uiteenvallen!

Wat kan je verwachten

In de introductietraining maak je kennis met het gedachtegoed van de Deep Democracy.
De training is erg interactief door de groepsdynamiek en de verschillende methodieken van de ‘Lewismethode’. Tijdens de training ervaar je bijvoorbeeld de waarde van een check-in en een check-out (start, focus en afronding) en doe je zelf mee met een gesprek op voeten: dit is actief en iedereen praat mee. We staan stil bij hoe een gesprek op voeten gebruikt kan worden om ideeën op te halen, te peilen hoe mensen ergens in staan en het vormen van een gedragen besluit.

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle medewerkers met een voortrekkersrol, zoals het dagelijks bestuur, projectleiders, bestuurders, portefeuillehouders, organisatoren van bijeenkomsten, leidinggevenden, etc...

Info

Ééndaagse training, data volgen binnenkort.
 

Voor € 410,- excl. btw,

inclusief lunch en materialen

Ellen Leijdekkers en/of Mireille Keereweer begeleiden de dag.

Interesse? Laat het ons vast weten via het contactformulier.

Business Meeting_edited.jpg
bottom of page