top of page

Acerca de

1e pagina zonder logo_edited.jpg

Oriëntatie bijeenkomst Lokale Dialoogpleinen

Zoveel verschillende meningen en smaken. Je kan nooit iedereen blij maken, wat heeft het dan voor zin om in gesprek te gaan?

 

In de dialoog ga je elkaar weer zien als mens en niet slechts als een (andere) mening. En kan je begrip tonen, zonder dat je iets aan je mening hoeft te veranderen. Het dialoogplein zelf is neutraal, heeft geen mening. Alleen de intentie om het onderling begrip te vergroten in een veilige sfeer. Zo ontstaat er ruimte voor synergie en gedragen oplossingen. Welke best eens anders kunnen zijn dan je zelf vooraf voor ogen had…

 

Echte democratie en participatie…  

Wil ik dat eigenlijk wel? En kan ik het wel?

 

Met zo’n lokaal dialoogplein heb je een fysieke en/of virtuele plek in je eigen woonplaats. Een plek waar je samen gedachten en ideeën vormt, verdiept en herziet. Waar de onderwerpen ook vanuit de lokale samenleving zelf komen en waar je met elkaar tot betere oplossingen komt. Zo wordt een participerende democratie echt mogelijk, zo gaan we het samen kunnen.


Wil jij meer dialoog in de gemeente waar je woont of werkt?
Kom naar onze oriëntatiemiddag Lokale Dialoogpleinen. We delen graag praktijkvoorbeelden van de dialogen in Wijk bij Duurstede en Gouda. En natuurlijk gaan we in dialoog en kan een ieder zijn behoefte, zorgen en ervaringen inbrengen. We hopen dat je na deze middag mee wilt bouwen aan een dialogisch Nederland.

Image by Fons Heijnsbroek

Oriëntatie bijeenkomst

Lokale Dialoogpleinen

Wil jij meer dialoog in de gemeente waar je woont of werkt?

Bijdrage naar eigen wens na afloop

04-11 | Doorn

13:00 - 17:00

Aanmelden

Leuk dat je er bij bent!
bottom of page