top of page
Zoeken

8 leerlingen van Revius Wijk worden dialoogbegeleider

Na twee jaar was het weer mogelijk voor leerlingen om mee te doen aan de training tot begeleider van de waarderende dialoog. Afgelopen donderdag was er voor hen een oefendialoog georganiseerd. Deelnemers waren zijzelf en een twintigtal mede leerlingen van Havo 4 die zich hiervoor hadden opgegeven. Zij mochten hiervoor hun reguliere les missen ;)

Ik mocht een tafel begeleiden en de andere dialoogtafels werden begeleid door ambtenaren uit Wijk. Allen bekenden omdat deze begeleiders door ons als Dialoogplein Wijk bij Duurstede zijn opgeleid of we hebben projectmatig samengewerkt met de dialoog als uitgangspunt. Zo mooi dat zij nu deze leerlingen weer helpen! Oh ja, nog een mooi feitje. Twee leerlingen hebben zich direct na afloop opgegeven om ook de training tot dialoogbegeleider te gaan volgen. Wie weet worden dat er nog meer...


Met deze oefendialoog konden de toekomstige begeleiders de kunst afkijken, om later in maart: 9 maart 2023, zelf een tafel te gaan begeleiden. Dan zullen we er zeker weer bij zijn om deze leerlingen te supporten aan hun tafel!


Dank aan docent Ineke Moorthaemer en de ervaren dialoogbegeleider Fiene van Loock! Zij maken het steeds weer mogelijk dat leerlingen kennismaken met de dialoog en hun eerste echte dialoogervaringen opdoen.

32 weergaven

Comments


bottom of page