top of page
Zoeken

8 december 09.30 - 12.00 Dialoog over de impact van AI

Bijgewerkt op: 17 nov.

Uitnodiging voor bestuurders en adviseurs in het sociale domein om mee te praten!


“Het vermogen om op basis van data beslissingen te nemen, is een cruciale vaardigheid geworden voor iedereen die toekomstbestendig wil zijn.", zegt Paul Bessems van Weconomics.

Wat betekent de opkomst van AI dan voor deze bestuurlijke competentie? Is deze vraag wel te beantwoorden wanneer je er weinig van weet en de kennis van vandaag, morgen al is verouderd? Hoe ontwikkel je de wijsheid die hierbij past?


Dit houdt me bezig en ik denk dat langer wachten tot het je overkomt niet past bij een bestuurder. Daarom willen Paul en ik hierover dialogen organiseren. We zijn vooral nieuwsgierig naar de impact op het sociale domein. We zoeken voor onze eerste dialoog bestuurders (en hun adviseurs) die hierover in gesprek willen. Die samen met Paul van gedachten willen wisselen over AI in het sociale domein en hun zorgen of wensen willen delen.


Vrijdag 8 december van 09.30 tot 12.00 uur is de eerste proefdialoog op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Na de inleiding van Paul gaan we samen met Paul en maximaal 7 deelnemers in dialoog. Ik zal de dialoog begeleiden. Doe je mee?


Bel of mail me dan even via 06-22246154 of via johnvanbalen@dialoogpleinnederland.nl

De eventueel te maken locatiekosten willen we verdelen over de deelnemers.84 weergaven
bottom of page