top of page
Zoeken

Wat doet de gemeentelijke crisis met jou?

Het is maar weinigen ontgaan, de renovatie en verbouwing van het oude stadhuis op de markt, de motie van wantrouwen en de uiteindelijke crisis in onze gemeenteraad. Op social media en op straat horen we hierover veel verschillende reacties. Van berusting, zo werkt politiek nu eenmaal, tot gevoelens van rechtvaardigheid tot verontwaardiging, boosheid of zorgen over de extra kosten van een aftredend wethouder. En een aantal raadsleden heeft in het Groentje een deel van hun kant van het verhaal laten horen. Is het nu dan klaar?

Het leven gaat door. Politiek gaat door. En misschien is het voor veel mensen nu gewoon klaar. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je de meningen van andere mensen helemaal niet begrijpt of daar gewoon boos over bent. Of dat je je zorgen maakt over de gevolgen voor de toekomst. En dat het nog helemaal niet klaar voelt.


Als Wijks Dialoogplein willen wij graag bijdragen door te doen waar we goed in zijn. Dialooggesprekken begeleiden tussen mensen met allerlei verschillende meningen. Wil jij graag vertellen hoe jij aankijkt tegen de situatie, waar je blij mee bent of je zorgen over maakt? En ben je nieuwsgierig hoe anderen erover denken en waarom dat zo is? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de dialooggesprekken. Wij bieden je graag een neutrale plek voor een goed gesprek. En het kan zomaar inzichten opleveren die leiden naar het begin van oplossingen.


Op donderdag 13 juli, donderdag 24 augustus en woensdag 6 september vinden de dialogen plaats van 20.00 tot 21.30 uur. Meld je wel even hier aan! Kan je niet, maar wil je wel graag deelnemen, laat het ons weten via ditzelfde aanmeldformulier. Mogelijk wordt er nog een datum gepland.

72 weergaven

Comments


bottom of page